Контакт

От векове ние си задаваме въпроса кои сме ние? Какво правим тук? Кой ни е създал? Каква е целта на нашето съществуваме? Какво ще стане с нас след физическата ни смърт?...

Контакт

Мнениеот стефан1987 на Сря Авг 28, 2013 10:31 pm

здравейте.казвам се стефан на 26 от град Дряново.аз съм страстен уфолог и събирам информация от различни източници.за разлика от много уфолози обаче,аз имам преживявания от първо лице със паранормани феномени,изразяващи се в астранла проекция,преминаване в друго измерение,визуален и телекинезтичен контакт.вчера направих шокиращи разкрития свързани със последния ми контакт,който траеше около 30 секунди,през които бях в друго измерение.този феномен е свързан със коронзон (нознорок),който демон може да се прояви като глас,присъствие,много фигури или една защото легион му е името.зазас зазас нестинада зазас бе мантрата с която ме атакува.години наред се опитвах да си спомня заклинанието и едва вчера нещата започнаха да си идват на място.всичко се дължи на това,че преди 7-8 години се блъснах с мотор и за кратко бях умрял.след две седмици в кома и необясними изживявания,дойдох в съзнание и започнаха да се случват странни неща.не ме разбирайте погрешно,аз съм много сериозен и здраво стъпил на земята човек,но съзнанието ми е отворено към паранормалното.имам много истории да ви разказвам,но ме мисля,че това е начина.странното е,че имам няколко приятеля,които също имат необясними изживявания.преди по-малко от месец приятел изживя загуба на време като се върна един час назад във времето,без спомени как е станало.друг приятел се се събуди късно вечерта,след като леглото му се тресеше и глас му е говорил,че ще го убие.странни неща се случват тук.0885387213 ми е номера или ми дайте ваш номер за да се свържем.
стефан1987

Re: Контакт

Мнениеот magen_david на Чет Авг 29, 2013 9:45 am

Шалом Стефан,
Сайтът ни е посветен на изучаването и прилагането на Тора. Интерес към нещата, които ви вълнуват не проявяваме. В книгата Йов е казано: "Човек се ражда диво магаре...", а чрез Тора и Мицвот, ако има сили човек от магаре, трябва да се превърне в Човек и да изпълнява предназначението, съгласно замисъла на Твореца. Заниманията и преживяванията, които споделяте нямат нищо общо с изпълняването на волята на Твореца.

Успех
червейче по Баал Сулам
Аватар
magen_david

Местоположение: пловдив 0878737260 skype: venco_baev e-mail: vencislav@kabbalah.bg

Мнениеот стефан1987 на Чет Авг 29, 2013 1:15 pm

Написах това защото сметнах,че може би ще е интересно за хора,които се занимават с кабала.Все пак името на сайта Ви е Кабала бг.Демона за който написах-Коронзон или Нознорок е демон от кабалата и си помислих,че е редно да споделя,че освен в книгите тези същества съществуват и в реалния живот,но в друго измерение.Прочетох тук-там и намерх същите неща,на които станах свидетел,описани от хора,от всички краища на света.Явно не се вълнувате защото Ви е страх и не вярвате в това което пиша.
стефан1987

Мнениеот magen_david на Чет Авг 29, 2013 7:20 pm

Шалом Стефан,
Запознайте се с материалите в сайта ни и ще видите, че вероятно те не представляват интерес за вас. А относно страхът и отношението към него ще цитирам завещанието на бащата към Исраел бен Елиезер - бъдещия Баал Шем Тов (основателя на хасидизма):
"Исраел от нищо и от никого не се бой освен от Б-г!"

Успех

ПС Зли сили (йецер аРа) има разбира се, но борбата с тях става не чрез общуване с объркани, а често и ненормални хора, а само и единствено чрез изучаване и прилагане на Тора и Мицвот!
червейче по Баал Сулам
Аватар
magen_david

Местоположение: пловдив 0878737260 skype: venco_baev e-mail: vencislav@kabbalah.bg

Мнениеот magen_david на Нед Ное 22, 2020 6:15 pm

От днес ни има и във Фейсбук.
Постепенно ще пускаме тематично материалите от сайта ни, както и други интересни материали - аудио, видео, текстове от кашерни кабалистични източници.
червейче по Баал Сулам
Аватар
magen_david

Назад към НИЕ И НАШИЯ СВЯТ