от стефан1987 на Сря Авг 28, 2013 10:31 pm
здравейте.казвам се стефан на 26 от град Дряново.аз съм страстен уфолог и събирам информация от различни източници.за разлика от много уфолози обаче,аз имам преживявания от първо лице със паранормани феномени,изразяващи се в астранла проекция,преминаване в друго измерение,визуален и телекинезтичен контакт.вчера направих шокиращи разкрития свързани със последния ми контакт,който траеше около 30 секунди,през които бях в друго измерение.този феномен е свързан със коронзон (нознорок),който демон може да се прояви като глас,присъствие,много фигури или една защото легион му е името.зазас зазас нестинада зазас бе мантрата с която ме атакува.години наред се опитвах да си спомня заклинанието и едва вчера нещата започнаха да си идват на място.всичко се дължи на това,че преди 7-8 години се блъснах с мотор и за кратко бях умрял.след две седмици в кома и необясними изживявания,дойдох в съзнание и започнаха да се случват странни неща.не ме разбирайте погрешно,аз съм много сериозен и здраво стъпил на земята човек,но съзнанието ми е отворено към паранормалното.имам много истории да ви разказвам,но ме мисля,че това е начина.странното е,че имам няколко приятеля,които също имат необясними изживявания.преди по-малко от месец приятел изживя загуба на време като се върна един час назад във времето,без спомени как е станало.друг приятел се се събуди късно вечерта,след като леглото му се тресеше и глас му е говорил,че ще го убие.странни неща се случват тук.0885387213 ми е номера или ми дайте ваш номер за да се свържем.